ANKARA / PURSAKLAR - Gümüşoluk İlkokulu

Gümüşoluk İlkokulu

Gümüşoluk Mahallesi no73 Pursaklar ANKARA
Vizyon
Yaşam tarzı olarak; okumayı, araştırmayı ve üretmeyi seçen bireyler yetiştiren bir kurum olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda; Milli değerlerimiz ve kültürümüze sahip çıkarken farklı kültürlere hoşgörülü, hak ve sorumluluklarının bilincinde, bilimsel gelişmeleri yakından takip ederken araştıran, uygulayan, üreten, yakın ve uzak çevresine liderlik yapabilecek nesiller yetiştirmektir.
Başarılar
EKYS 2013-20134 eğitim öğretim yılında Pursaklar İlçesi Temel Eğitim Kurumları Kurum Kategorisinde en başarılı okul olarak seçilmiştir. OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİNDE İLÇEMİZDE YEPILAN SPOR MÜSABAKALARINDA MASA TENİSİ DALINDA YILDIZ ERKEKLER KATEGORİSİNDE İLÇE BİRİNCİSİ, MASA TENİSİ DALINDA MİNİK ERKEKLER KATEGORİSİNDE İLÇE BİRİNCİSİ VE İKİNCİSİ, MASA TENİSİ DALINDA YILDIZ KIZLAR KATEGORİSİNDE İLÇE İKİNCİSİ OLMUŞTUR. OKULUMUZ 3/A SINIFI ÖĞRENCİLERİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİNDE İLÇEMİZDE YEPILAN GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI MENDİL KAPMACA DALINDA İLÇE BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
KALORİFER
ADSL (1 Mbit)
2 - SOBALI BİR LOJMAN DOLU DİĞERİ BOŞ BULUNMAKTADIR.
486, 472 VE 470 NUMARALI BELEDİYE OTOBÜSLERİ İLE SAĞLANMAKTADIR.
PURSAKLAR İLÇESİ GÜMÜŞOLUK MAHALLESİ
İL MERKEZİNE 22KM, İLÇE MERKEZİNE 7KM